Voor wie?

Voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen… of het nu enkel om jezelf gaat, of het verbeteren van je privé- of professionele relaties met anderen, Enso Coaching is er voor iedereen.

Individu

Soms loop je als individu tegen je eigen limieten aan, zowel fysiek als mentaal…

Je voelt je gevangen in je eigen leven of lichaam, en weet niet goed wat je moet doen om weer op het juiste spoor terecht te komen.

Enso Coaching verbindt je met de juiste coach voor jouw specifieke situatie. Via one-on-one coaching gaan jij en je coach samen op pad om te ontdekken wat je drijft, waar je voldoening uit haalt en wat je motiveert.

Daarnaast bieden we jou ook begeleide coachingtrips aan, waar je in contact komt met gelijkgestemden.

individu - Enso Coaching
Voor koppels - Enso Coaching

Koppel

Alle koppels gaan op een bepaald moment door stormachtige tijden – ook diegene bij wie alles picture perfect lijkt. Net dan zijn de mogelijkheden voor persoonlijke groei het grootst.

Koppel coaching is erop gericht om te achterhalen waarom een koppel uit elkaar gegroeid is en om de verbinding terug te vinden die er ooit was. Aan de hand van EFT-therapie gaat de coach samen met het koppel op zoek naar wie elk van beide partners zijn – samen en apart – wat ze van elkaar verlangen, en hoe ze dat aan elkaar duidelijk kunnen maken. 

Relatie coaching helpt een koppel in moeilijkheden om de relatiewortels te verankeren, en zo veilig te zijn voor elke toekomstige storm.

Bedrijven

Of het nu om een kmo gaat of een grote multinational, Enso Coaching biedt steeds een pakket op maat aan. Dat kunnen begeleide coachingtrips zijn van een vijftal dagen in het buitenland maar het kan ook gewoon een intensieve coachingsessie van één dag zijn in België. Alles is mogelijk…

Het spreekt vanzelf dat de focus bij business coaching ligt bij de issues waar bedrijven en collega’s die dagelijks moeten samenwerken mee te maken krijgen: conflicten tussen verschillende persoonlijkheden, communicatie, hoe om te gaan met werkdruk en stress, het beste halen uit een team, burn-outs… Alles komt aan bod om de mensen achter het bedrijf optimaal te doen functioneren – waar het bedrijf op zijn beurt uiteindelijk de vruchten van plukt.

Bedrijven - Enso Coaching
Ontdek ons aanbod

Ontdek hier wat Enso Coaching voor jou kan betekenen