Referenties

Melissa heeft verschillende opleidingen gevolgd en blijft zichzelf ook voortdurend bijscholen om in elk specifiek geval de beste soort coaching te kunnen aanbieden.

Stresscounselor

Melissa is eerst en vooral stresscounselor. Ze kijkt naar gedrag en gedachten die voor stress zorgen. Door negatieve gedachten te begrijpen, onzekerheid te overwinnen en faalangst weg te nemen kunnen de diepere oorzaken aangepakt worden. Zo kan je je houding tegenover jezelf en je werk veranderen. Je komt sterker uit de strijd en beperkt het risico op een burn-out tot een minimum.

Veerkrachtcoach bij Better Minds at Work

Bij deze opleiding heeft Melissa geleerd om coaching in te zetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te verbeteren en zo de communicatie en samenwerking te optimaliseren. Dit doet ze vanuit de invalshoek van positieve psychologie en de hefbomen om veerkracht te versterken, nl. focus, bewustzijn, zelfsturing en optimisme. Deze opleiding stond onder leiding van Elke Geraerts, auteur van het boek Mentaal Kapitaal. Melissa is lid van de Vereniging van Erkende Stress & Burn-out coaches (VESB).

Trainer hormoonfactor

Wanneer de hormonale balans in je lichaam verstoord is, levert dat allerhande klachten op: migraine, overgewicht, menstruatiepijn, overgangsklachten, vruchtbaarheids- en huidproblemen… Melissa is opgeleid door A. Sonnevelt en weet als geen ander hoe het samenspel tussen hormonen, voeding en levensstijl een impact op je gezondheid heeft.

Darmtherapeut

De darm is ongetwijfeld het meest onderschatte orgaan van ons lichaam. Het is een regelcentrum voor ons algehele welbevinden. Dankzij de opleiding bij Ortho Linea helpt Melissa de impact van dit cruciale maar complexe orgaan op jouw welzijn bepalen.

EFT-therapeut

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is een krachtig model voor relatietherapie. Melissa focust zich, op basis van de Sue Johnson training, op houd-me-vast-therapie. Deze begeleiding is bedoeld voor koppels die hun relatie willen versterken en de liefde herontdekken.

PRI-workshop

Past Reality Integration, afgekort PRI, helpt je ten volle in het nu te leven. Het legt de invloed van het verleden op je leven bloot en helpt je om blokkades op te heffen. Melissa past de technieken en praktische tools van Ingeborg Bosch toe en helpt je om ze ook zelf in handen te nemen.

Ontdek ons aanbod

Ontdek onze waaier aan mogelijkheden om individuen, koppels of bedrijven een coaching programma op maat aan te bieden