Reboost Your Life – Houffalize

Datum: 14/09/2019
Plaats: Ferme de la Hé, Houffalize
Duurtijd: 5 dagen
Workshop - Reboost your life - Houffalize

Reboost Your Life

Wat als je vijf dagen de tijd zou krijgen om je spieren in gang te trekken, je onder te dompelen in persoonlijke coaching, uit je comfort zone te treden, van gezonde gerechten te genieten en uit te zoeken waar jij energie van krijgt? Het programma houdt de balans tussen sportsessies met personal trainer Olivier en één-op-één-sessies met mental coach Melissa op aanvraag. Sport en beweging vormen de kern van deze vijfdaagse, je krijgt handvaten aangereikt om bewuster in het leven te staan, en de gezonde en lekkere gerechten die je klaarmaakt in groep vormen de rode draad doorheen het retreat.

 

Prijzen

Het volledige retreat kost €1800 per persoon all-in. Je kan eenvoudig online boeken via het contactformulier, nadien zal je een bevestigingsmail ontvangen met betalingsinstructies.
KORTINGSACTIE*: De eerste 3 personen die zich nu inschrijven voor ons Reboost Your Life retreat in Houffalize krijgen €150 korting. De 3 volgende deelnemers schenken we een extra item in onze goodiebags: een prachtig strandlaken t.w.v. €95.

*Deze actie is geldig t.e.m. 31/08.

 

Team Reboost Your Life

Organisatie, begeleiding en mental coaching – Melissa De Cremer
Begeleiding – Diederik Lapeirre, Myriam De Wolf
Personal training – Olivier De Coster

 

Mental coach Melissa en personal trainer Olivier

Workshop - Reboost your life - personal coach

Melissa had als prille twintiger alles voor elkaar. Of zo leek het toch, want binnenin besefte ze dat het ook ander kon: ze wilde haar leven in eigen handen nemen en meer aandacht besteden aan haar eigenheid en zelfontplooiing. Ze stortte zich op diverse opleidingen en groeide als mental coach. Sindsdien doet ze niets liever dan mensen connecteren en helpen. Dat doet ze door haar eigen inzichten door te geven en hierrond draait het Reboost Your Life Retreat op alle pijlers, namelijk mind, body en food. Melissa wil niet ontspannen en niets doen, maar wel investeren in het leven. Durf jezelf in vraag te stellen, je doelen te bepalen en te werken aan je ontwikkeling: ‘selfness’ is waaraan gewerkt zal worden tijdens dit retreat.

Olivier nam op negentienjarige leeftijd fitness Corpus in Lokeren over. Sporten is dan ook zijn passie en de rode draad doorheen zijn leven. Dagelijks zal hij klaarstaan om professioneel advies en persoonlijke gezondheidstips te geven, maar ook om jou te motiveren. Hij doet er alles aan om de verschillende work-outs zo aangenaam mogelijk te maken en aan jouw zijde te staan. Hij legt hierbij de nadruk op de juiste oefeningen en techniek waarmee jij je doelen op een gezonde manier bereikt.

 

Locatie – Ferme de la Hé

Workshop - Reboost your life - ferme de la hé

Het Reboost Your Life-programma van Enso Coaching vindt plaats in een stijlvolle en luxueuze hoeve in het hartje van de Ardennen. Het natuurpark Les Deux Ourthes, waarin Ferme de la Hé gelegen is, garandeert een prachtig uitzicht op de weides en bossen. Dankzij de smaakvolle en gezellige inrichting en de grote haard voel je je onmiddellijk thuis. In het landhuis vind je zes slaapkamers, vier badkamers en vier toiletten.

 

Het Reboost Your Life programma

Workshop - Reboost your life - programma 2

Melissa ontwikkelde een programma waarin je je lichaam en geest gaat trainen. Je zal je fitter en krachtiger voelen, maar ook meer in balans. Tijdens het retreat zullen je mind en body gestretcht worden: ervaar veerkracht zowel op fysiek als op mentaal vlak. Het programma is geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

 • Work-outs: We zullen de ochtend telkens starten met een work-out samengesteld door Olivier. Iedere work-out zal andere spiergroepen aanspreken en duurt maximaal veertig minuten.
 • Hikes: We voorzien drie à vier wandelingen en koppelen hier telkens een vorm van coaching aan.
 • Culinaire workshops: We hebben ook enkele culinaire workshops op het programma staan, zo kan je zelf ervaren hoe je gezonde en simpele gerechten op tafel tovert.

 

Maaltijden

Workshop - Reboost your life - maaltijden

Naast mind en body, is ook food een belangrijke pijler waaraan veel aandacht besteed zal worden. De maaltijden worden met zorg uitgekozen om je lichaam optimaal te voeden en een vitaal gevoel te geven. Daarom zal er voornamelijk vegetarisch, lactose- en tarwevrij gekookt worden. De maaltijden worden daarenboven zoveel mogelijk in groep bereid. Melissa wil de deelnemers essentiële vaardigheden aanleren die ze op lange termijn kunnen blijven gebruiken. Daarom krijgt na afloop van het retreat iedereen een receptenboekje mee naar huis. Zo heb je handvaten om de goede gewoontes die je leerde op het retreat ook thuis verder te zetten. Gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen van eventuele allergieën en intoleranties. Zo kunnen we aangepaste maaltijden voorzien.

 

Groepsgrootte

Workshop - Reboost your life - programma 1

Het retreat is gericht op een groep deelnemers van minimaal acht personen tot maximaal twaalf personen. In het landhuis zijn er zes slaapkamers die allemaal over twee (aparte) bedden beschikken. Er zijn geen single kamers beschikbaar, iedereen deelt dus een kamer. Het spreekt vanzelf dat je rekening houdt met je kamergenoot. Geen nood, op het domein zijn voldoende plekjes om je even af te zonderen als je behoefte hebt aan een beetje me-time.

Inclusief

 • Overnachtingen
 • Trainings
 • Coachings
 • Maaltijden
 • Verzekering
 • Bedlinnen
 • Gratis parking
 • Wi-Fi

 

Extra services

Er is een mogelijkheid voor one-on-one sessies zowel bij mental coach Melissa als bij personal trainer Olivier. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, kan je dit van tevoren aangeven bij je boeking. Tijdens het retreat kan je beide aanspreken, maar lange sessies passen dan niet in het programma.

 

Aankomst- en vertrektijd

We starten het retreat op zaterdag om 8u met een eerste ontbijt in groep. Deelnemers zijn welkom op Ferme de la Hé vanaf vrijdag tussen 19u en 20u. Het einde is voorzien op woensdag om 20u na ons laatste diner.

 

Transport

map - Reboost your life

Ferme de la Hé ligt tussen Hardigny en Bastogne en je dient op eigen kracht naar de hoeve te komen. Op het domein zelf is er voldoende parking. Om alles goed te laten verlopen en er zeker van te zijn dat je niet verloren rijdt (want dat overkomt ons allemaal wel eens), vind je hier een plannetje om Ferme de la Hé goed te kunnen vinden. Als je toch nog hulp zou nodig hebben bij het plannen van je reis, aarzel niet om ons te contacteren.

Het adres van ons domein is: Ferme de la Hé
Hardigny 29, 6600 Hardigny België

Gallerij