Boost and Balance – Agadir

Datum: 20/10/2019
Plaats: Riad Les Grains De Sable, Agadir
Duurtijd: 6 dagen

Boost & Balance

Bots je zowel mentaal als fysiek op je eigen grenzen? Wens je meer tijd voor jezelf? Dan nodigt Enso Coaching jou uit op het Boost & Balance retreat in Agadir. Stress experte Melissa geeft je met persoonlijke begeleiding de nodige houvast om naar jezelf te luisteren en te focussen op nieuwe doelstellingen. Personal trainer Olivier brengt je dan weer fysiek in vorm met het oog op een gezonder en energieker leven. Tijdens dit retreat heb je de tijd, ruimte en professionele begeleiding om  je geest en lichaam weer helemaal in balans te brengen.

 

Prijzen

Het volledige retreat kost €2100 per persoon. Deze kostprijs is exclusief vluchten. Je kan eenvoudig online boeken via het contactformulier, nadien zal je een bevestigingsmail ontvangen met betalingsinstructies.

 

Jouw professionele begeleiders

Melissa had als prille twintiger alles voor elkaar. Of zo leek het toch, want binnenin besefte ze dat het ook ander kon: ze wilde haar leven in eigen handen nemen en meer aandacht besteden aan haar eigenheid en zelfontplooiing. Ze stortte zich op diverse opleidingen en groeide als mental coach. Sindsdien doet ze niets liever dan mensen connecteren en helpen. Dat doet ze door haar eigen inzichten door te geven en hierrond draait het Reboost Your Life Retreat op alle pijlers, namelijk mind, body en food. Melissa wil niet ontspannen en niets doen, maar wel investeren in het leven. Durf jezelf in vraag te stellen, je doelen te bepalen en te werken aan je ontwikkeling: ‘selfness’ is waaraan gewerkt zal worden tijdens dit retreat.

Olivier nam op negentienjarige leeftijd fitness Corpus in Lokeren over. Sporten is dan ook zijn passie en de rode draad doorheen zijn leven. Dagelijks zal hij klaarstaan om professioneel advies en persoonlijke gezondheidstips te geven, maar ook om jou te motiveren. Hij doet er alles aan om de verschillende work-outs zo aangenaam mogelijk te maken en aan jouw zijde te staan. Hij legt hierbij de nadruk op de juiste oefeningen en techniek waarmee jij je doelen op een gezonde manier bereikt.

 

Locatie – Riad Les Grains de Sable

© Riad Les Grains de Sable

Het Boost & Balance programma van Enso Coaching vindt plaats in het  Berbers vissersplaatsje Tamraght, gelegen op ongeveer zeventien kilometer van de bruisende stad Agadir. Met haar indrukwekkende gebergtes, prachtige baaien en uitgestrekte witte stranden is Tamraght het verborgen juweel van Marokko. Je wordt er hartelijk ontvangen door de locals met een grote glimlach en lekkere muntthee. Tamraght heeft de gezelligheid en charme van Agadir, maar dan zonder de toeristische drukte. Daarmee is het de perfecte bestemming om helemaal tot rust te komen en jezelf te leren kennen.

We logeren in Riad Les Grains De Sable. Hier geniet je van alle comfort: vijf ruime tweepersoonssuites met telkens een eigen badkamer, een knusse zithoek,… Op het dakterras kun je kleurrijke zonsopkomsten en een schitterende sterrenhemel bewonderen. Verder is er een gezellige patio met een verwarmd privé zwembad en ligbedden.

 

Het Boost & Balance programma

© Riad Les Grains de Sable

Tijdens het retreat drukken we samen op de pauzeknop en denken we even aan onszelf. Ver weg van onze dagelijkse routine gaan we in groep of één-op-één aan de slag om de balans tussen geest en lichaam te herstellen. Je krijgt de kans om jezelf verder ontplooien door je lichaam en geest te trainen. Om dit te realiseren staan er diverse workshops op het programma met de focus op drie pijlers: mind, body en food.

  • Mind: de hikes door de Marokkaanse natuur zijn een uitgelezen moment om “jezelf tegen te komen”. Ook tijdens de yogasessies zal de focus liggen op de connectie tussen je geest en lichaam. De rust van Tamraght nodigt je dan weer uit om je mentale welzijn op te krikken. Coach Melissa staat voor jou klaar tijdens één-op-één sessies.
  • Body: geen enkele spiergroep zal vergeten worden met personal trainer Olivier erbij. Zijn onuitputtelijk enthousiasme motiveert je om het beste van jezelf te geven tijdens uiteenlopende trainingen zoals krachttraining of een avonturenparcours. Je zal ook kunnen proeven van een surfinitiatie of een work-out in het water.
  • Food: Tijdens culinaire workshops snuisteren eerst rond in de plaatselijke Soek op zoek naar de beste lokale producten. Daarna gaan we samen in groep aan de slag om heerlijke gerechten op tafel te toveren. De gerechten zullen je eindeloos veel energie, inspiratie en zin geven om thuis zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding.

 

Maaltijden

© Riad Les Grains de Sable

Naast mind en body, is ook food belangrijk om volledig in balans te komen. De maaltijden worden met zorg uitgekozen om je lichaam optimaal te voeden en een vitaal gevoel te geven. Daarom zal er voornamelijk vegetarisch, lactose- en tarwevrij gekookt worden. De maaltijden worden daarenboven zoveel mogelijk in groep bereid. Gelieve ons tijdig op de hoogte te brengen van eventuele allergieën en intoleranties. Zo kunnen we aangepaste maaltijden voorzien.

 

Groepsgrootte

© Riad Les Grains de Sable

Het retreat is gericht op een groep deelnemers van minimaal acht personen tot maximaal elf personen. In de riad zijn er vijf gastenkamers die allemaal over een tweepersoonsbed en badkamer beschikken. Er zijn geen single kamers beschikbaar, iedereen deelt dus een kamer. Het spreekt vanzelf dat je rekening houdt met je kamergenoot. Geen nood, er zijn voldoende plekjes om je even af te zonderen als je behoefte hebt aan een beetje me-time.

 

Inclusief

  • Overnachtingen
  • Trainings
  • Coachings
  • Maaltijden
  • Verzekering
  • Bedlinnen
  • Wi-Fi

 

Extra services

Er is een mogelijkheid voor één-op-één sessies zowel bij coach Melissa als bij personal trainer Olivier. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, kan je dit van tevoren aangeven bij je boeking. Tijdens het retreat kan je beide aanspreken, maar lange sessies passen dan niet in het programma.

Gallerij